ROSKILDE MARKISER GULLANDSSTRÆDE 8. 4000 ROSKILDE 46 35 34 02 roskildegardiner@gmail.com

Brustor B - 20 - B - 21

Markise perfekt til altan

B-20, B-21 og B-23 er alle similukkede kassettemarkiser. De fås i standardfarverne hvid og creme, og andre RAL farver kan fremstilles mod merpris. B-20 er udviklet til loftmontering og fås med en hældning mellem 5° og 40°. B-21 kan monteres med en hældning på op til 60°, hvilket er ideelt, når solen står lavt på himlen.

B-20 / B-21 har begge et max. udfald på 3 m og en max. bredde på 5,5 m. De passer til enhver altan pga. det fremragende og kompakte design (højde: 13,5 cm).

Den maksimale bredde er 5,5 m Udfald max. 300 cm. Standard motoren kan valgfrit erstattes af manuel betjening.

Bestil markise konsulent

Brustor B-21 – B – 23 er en kompakt lukket fuldt beskyttet kassette markise kun 13,5 cm høj. Markisen er velegnet som altanmarkise hvor loft montering er muligt. B – 21 kan leveres med drejestang betjening eller med motor og fjernbetjening. 

Lukket kassette markise

Betjening

Næsten alle markiser sælges i dag med en eldrevet motor, hvilket er årsagen til, at det i mange af vores markiser er inkluderet som standard. Skal din markise monteres et sted uden el-udtag er en drejestang med et godt gear til gengæld løsningen.

Motor med fjernbetjening

Ligesom vægkontakten giver en fjernbetjent el-drevet markise en bekvem og komfortabel styring af markisen. Med en fjernbetjening behøver du ikke engang løfte dig fra liggestolen for at køre markisen ind og ud.

Vinduesmarkise vindklasse 2

Motor med vægkontakt

Med en el-drevet markise opnår du maksimal komfort og bekvem betjening. Derfor vil du umiddelbart bruge markisen en del oftere en forventet. Med en vægkontakt skal du desuden aldrig bekymre dig om, hvor du har lagt fjernbetjeningen.

Motor med app-styring

Mangler du din næste gadget? Som et supplement til din el-drevne motor med vægkontakt eller fjernbetjening kan du købe app-styring via enten din smartphone, tablet eller PC.   Se mere om app-styring af markiser her.