ROSKILDE MARKISER GULLANDSSTRÆDE 8. 4000 ROSKILDE 46 35 34 02 roskildegardiner@gmail.com

 

Markise Faber Milano 990

Elegant markise velegnet til både som terrassemarkise og butiksmarkiser. Når markisen er lukket, er den fuldt beskyttet af en forbom med indbygget tagrende og skjulte vandudløb. Bærerøret på 85 mm sikrer maksimal stivhed og gør det let at rulle selv de bredeste duge ud og ind ved hjælp af knækarmene, som har perfekt kraftoverførsel via en rund stålkæde. Knækarmene har sænksmedede bevægelige aluminiumdele, som gør markisen ekstremt stabil og sikrer lang levetid.

Milano 990 markisen velegnet til terrassemarkise væg eller spærmontering. Op til 710 cm i bredden

Valgfri markisedug

Alle Faber markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den brede der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug er et bedre valg både udseende og holdbarheden øges væsentligt.

Markise stel farver

Markise kan leveres i følgende stel farvererne.  Hvid RAL 9016, brun RAL 8019, aluminiummetallak RAL 9006, antrasit metallak 5204, lysegrå metallak 5215, cremehvid mat lak 5233 eller med længere produktionstid i Havana brun 5229, brun RAL 8019 og i elfenben RAL 1015.

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Vibrabox  (vindføler) monteret på markisens forbom. Sol/vind føler monteres så den kan måle vind og solen. Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. Io motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer kræver Somfy Tahome box.
Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Milano 990

Markisen Max. Bredde er 500 cm og udfaldet er 300 cm. Markisens fastgøres i enden af markisen. betjening leveres både som manuel betjening med rustfri drejestang eller med motor – fjernbetjening. Mulighed for betjening med iphone med Io motor samt Somfy Tahoma box.

 

 

Garanti / levering

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT
på markiser.

 

Faber Milano 990 markise med stålkæde i arm
Stel farve milano 990 markise nano 5204
Faber Milano markise elegant terrassemarkise
Faber Milano 990 markise loft montering
FaberMilano 990 markise loft monteret
Faber Milano 990 markise

De mange kombinationsmuligheder gør, at din nye markise ikke kun er en praktisk foranstaltning. I stedet er den med til at fuldende anvendelsen af boligens udeområder og skaber i det hele taget et mere komplet helhedsindtryk. En markise kan bruges til andet end at skærme for solen. Når duggen falder om aften forlænger markisen  sommer aften ude.

Milano 990 markise stelfarve hvid
Milano 990 væg montering
Faber markise Milano 990