ROSKILDE MARKISER GULLANDSSTRÆDE 8. 4000 ROSKILDE 46 35 34 02 roskildegardiner@gmail.com

Markise Faber Sienna 1600

Halv kassette markise der er Tildelt IF Design Award for særligt vellykket udseende. Markisen kan leveres op til 710 cm i bredden  – udfald op til 400 cm i et stykke koblet op til 1410 cm markise dug delt i to stykker . Markisen har børste i forbommen der fjerner snavs og blade. Markise armene har dobbelte stålkæder eller Valgfri ekstra afgift – Faber Bionic bånd af højteknologiske fibre for optimal kraftoverførsel. Sienna 1600 er velegnet til væg – spærmontering. Alle Faber markiser leveres med Nano behandlet svejsede markiseduge. Faber markise duge er lavet efter den bedste teknologi. En markise dug skal holde i mange år.

Sienna 1600 markisen velegnet til terrassemarkise væg eller spærmontering. Op til 710 cm i bredden

Valgfri markisedug

Alle Faber markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den brede der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug er et bedre valg både udseende og holdbarheden øges væsentligt.

Markise stel farver

Markise kan leveres i følgende stel farvererne.  Hvid RAL 9016, brun RAL 8019, aluminiummetallak RAL 9006, antrasit metallak 5204, lysegrå metallak 5215, cremehvid mat lak 5233 eller med længere produktionstid i Havana brun 5229, brun RAL 8019 og i elfenben RAL 1015.

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Vibrabox  (vindføler) monteret på markisens forbom. Sol/vind føler monteres så den kan måle vind og solen. Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. Io motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer kræver Somfy Tahome box.
Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Varianter af Sienna 1600 markisen

Markisen findes også som Sienna 1650 hvilket er den samme markise, men med halogenlys i forbommen tre til fem lamper alt efter brede på markisen. Samt som stretch hvilket er en markise der kan laves med udfald der er større end bredden på markisen f.eks 260 bred udfald 400 cm.

 

Garanti / levering

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT
på markiser.

 

Sienna 1600 markise 14 meter bred med delt markisedug
Markise monteret med beslag ned af væggen
SIENNA MARKISEN KAN LEVERES MED RULLEGARDIN I FORBOMMEN . BETJENES MED DREJESTANG ELLER MED MOTOR

Sienna markisen kan leveres med rullegardin i forbommen. Betjening af rullegardinet manuel eller elektrisk.

Markise monteret med beslag ned af væggen
Markise monteret på væg stel farve 5204

Sienna markisen med rullegardin i forbommen plus en tunge kant under vægt stangen er også muligt. Hvilket forlænger rullegardinet mulig længde.

De mange kombinationsmuligheder gør, at din nye markise ikke kun er en praktisk foranstaltning. I stedet er den med til at fuldende anvendelsen af boligens udeområder og skaber i det hele taget et mere komplet helhedsindtryk. En markise kan bruges til andet end at skærme for solen. Når duggen falder om aften forlænger markisen  sommer aften ude.

Sienna markisen monteret med spærbeslag. Giver større frihøjde og mere fald på markisen.

Sienna 1600 markise stelfarve hvid
Sienna 1600 markise
Sienna 1600 markise med vægtætnings profil