ROSKILDE MARKISER GULLANDSSTRÆDE 8. 4000 ROSKILDE 46 35 34 02 roskildegardiner@gmail.com

 

Markise Faber Monaco 5100

Monaco er en markise, der byder på en lang række lækre finesser på designsiden. Det, der gør denne model så elegant, er bl.a., at dækprofilen har samme farve som kassetten og de smukke, afrundede dækkapper. Selve markisen er naturligvis lakeret, så den bevarer sin flotte fremtoning i lang tid, og beslaget understreger med fuld kraft, at designet af denne markise er blevet gennemtænkt hele vejen igennem.

Trods sin slanke form er Monaco grundet sit gennemtænkte design med dobbeltkæder i armene blandt markedets mest robuste og stabile markiser. Det gør Monaco ideel til overdækning af selv store arealer. Det robuste bærerør giver fuldstændig stivhed og gør det samtidig legende let at køre selv de bredeste duge ind og ud. Monaco er en lukket markise, og det giver optimal beskyttelse af både dugen og stellet. Frontprofilen har selvfølgelig indbygget tagrende og skjulte vandafløb.

 

Faber Monaco markise 700 cm i et stykke - kobblet 1390 cm med en markisedug

Valgfri markisedug

Alle Faber markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den brede der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug er et bedre valg både udseende og holdbarheden øges væsentligt.

Markise stel farver

Markise kan leveres i følgende stel farvererne.  Hvid RAL 9016, brun RAL 8019, aluminiummetallak RAL 9006, antrasit metallak 5204, lysegrå metallak 5215, cremehvid mat lak 5233 eller med længere produktionstid i Havana brun 5229, brun RAL 8019 og i elfenben RAL 1015.

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Vibrabox  (vindføler) monteret på markisens forbom. Sol/vind føler monteres så den kan måle vind og solen. Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. Io motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer kræver Somfy Tahome box.
Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Monaco 5010 muligheder

Monaco markise kan leveres op til 700 cm i bredden i et stykke – op til 1390 koblet. Max udfald op til 400 cm. Betjening manuel eller motor med fjernbetjening. Rullegardin i forbommen manuelt også mulig. Markisen leveres i alle stel farver. Vind føler – terrasse varme 2000 w.  samt alt tilbehør  kan tilkøbes.

 

Garanti / levering

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT
på markiser.

 

Faber Monaco 5010 op til 700 cm brede. Kobbelt 1390 en markisedug. Rullegardin i forbom muligt
Markisen kan leveres med manuel betjening - drejestang rustfristål eller motor betjening
faber Monaco markisen er Stærk og rubust lukket markise
Monaco 5010 markisen som altan markise stel farve hvid - markisen er en lukket kassettemarkise

De mange kombinationsmuligheder gør, at din nye markise ikke kun er en praktisk foranstaltning. I stedet er den med til at fuldende anvendelsen af boligens udeområder og skaber i det hele taget et mere komplet helhedsindtryk. En markise kan bruges til andet end at skærme for solen. Når duggen falder om aften forlænger markisen  sommer aften ude.

Monaco markisen har to stål kæder i knækledet på markisearmen
Manuelt rullegardin i forbommen på Faber Monaco 5010 markisen
Væg tætningsliste lukker helt mellem markise og væg
Monaco markisen kan leveres med loft beslag eller vægbeslag. Spær montering også muligt