ROSKILDE MARKISER GULLANDSSTRÆDE 8. 4000 ROSKILDE 46 35 34 02 roskildegardiner@gmail.com

Pergola model 110 / 210

Faber Pergola markise  model 110 / 210. Markise på en anden måde, den har ikke traditionel markisearme, men faste arme samt stolper der holder markisen. Pergolaen er ideal til moderne huse samt til cafe – restauranter der har udendørs arealer der skal overdækkes. Forskellen på pergola 110. Model 210 er med Tracfix hvilket er et system som sikre at dugen er stram så vand afledning ikke gør markisedugen svajer. Det er et lynlåssystem der holder dugen stram til side til bærearme. systemet kan bygges til 13,9 meter bred som en kombineret enhed med en 6 meter maksimale projektion. For et system med kun de 2 support indlæg er mulig en maksimal bredde på 7 meter. Vandtæt markisedug kan leveres mod et mindre tillæg.

Pergola til terrasse som overdækning til butik - cafe - restaurant

Valgfri markisedug

Alle Faber markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den brede der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug er et bedre valg både udseende og holdbarheden øges væsentligt.

Markise stel farver

Markise kan leveres i følgende stel farvererne.  Hvid RAL 9016, brun RAL 8019, aluminiummetallak RAL 9006, antrasit metallak 5204, lysegrå metallak 5215, cremehvid mat lak 5233 eller med længere produktionstid i Havana brun 5229, brun RAL 8019 og i elfenben RAL 1015.

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Vibrabox  (vindføler) monteret på markisens forbom. Sol/vind føler monteres så den kan måle vind og solen. Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. Io motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer kræver Somfy Tahome box.
Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Varianter af Pergola 110 markisen

Pergolaen kan også leveres med stolper med et håndtag der kan sænke markisen så vand løber af – vandtæt dug kan også leveres mod et tillæg samt med Tracfik hvilket er en lynlås type.

Garanti / levering

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT
på markiser.

 

Pergola markisen som overdækning til restaurent
Markise monteret med beslag ned af væggen
Markise monteret med beslag ned af væggen
Pergola med to motor systemer
Pergolaen kan leveres op til 13,9 meter i bredden - udfald op til 4 meter
Pergolaen kan leveres op til 13,9 meter i bredden - udfald op til 4 meter

De mange kombinationsmuligheder gør, at din nye markise ikke kun er en praktisk foranstaltning. I stedet er den med til at fuldende anvendelsen af boligens udeområder og skaber i det hele taget et mere komplet helhedsindtryk. En markise kan bruges til andet end at skærme for solen. Når duggen falder om aften forlænger markisen  sommer aften ude.

Valgfri runde eller firkantet stolper

pergola med to systemer

Pergola med to systemer

pergola markise

Kassette monteret på en væg

Pergola markise med et system max bredde er 700 cm

Pergola med et  systemer Max. syv meter