ROSKILDE MARKISER GULLANDSSTRÆDE 8. 4000 ROSKILDE 46 35 34 02 roskildegardiner@gmail.com

Faber Screens. Udvendigt rullegardin

Udvendige rullegardiner med sidelister – lodret markise leveres med kassette i top – sidelister hvor stoffet køre i enten med Trackfix systemet ( lynlås stoffet sidder fast i sideskinnen ) eller det billigere systemer hvor der kun er en tung profil i bunden der holder stoffet nede ( mindre vind stærk ) Screen kan også laves med modtræk hvilket er velegnet til store systemer. Screens er også velgenet vis man ønsker vind afskærmning på feks. en altan hvor der er en fast ramme Screen kan monteres i .


Faber NAPOLI er en ideel løsning til beskyttelse af dine møbler og gulve. Markisens enkle design er med til at fuldende dit vindues helhedsindtryk og giver dig optimal kontrol med lys og indkig. Den lukkede kassette, som fås i både en rund og en kantet udgave giver ekstra beskyttelse af markisedugen, når den er kørt ind.

Valgfri markisedug

Alle Faber markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den brede der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug er et bedre valg både udseende og holdbarheden øges væsentligt.

Markise stel farver

Markise kan leveres i følgende stel farvererne.  Hvid RAL 9016, brun RAL 8019, aluminiummetallak RAL 9006, antrasit metallak 5204, lysegrå metallak 5215, cremehvid mat lak 5233 eller med længere produktionstid i Havana brun 5229, brun RAL 8019 og i elfenben RAL 1015.

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Vibrabox  (vindføler) monteret på markisens forbom. Sol/vind føler monteres så den kan måle vind og solen. Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. Io motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer kræver Somfy Tahome box.
Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Varianter af Napoli markisen

Napoli vindues markisen findes i to modeller med forskellige over kasser en rund samt en firkantet kassette.

Garanti / levering

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT
på markiser.

markisen kan gå ned til 120 grader - viste billed er 90 grader

De mange kombinationsmuligheder gør, at din nye markise ikke kun er en praktisk foranstaltning. I stedet er den med til at fuldende anvendelsen af boligens udeområder og skaber i det hele taget et mere komplet helhedsindtryk. En markise kan bruges til andet end at skærme for solen. Når duggen falder om aften forlænger markisen  sommer aften ude.

Napoli firkantet kassette

Napoli rund kassette

Napoli rund kassette

Markise arm med gas fjedre

Markise arme med gastryk

Sienna 1600 markise med vægtætnings profil

markise leveres som standard med 120 grader udfald